Početna    Kontakt    Edukacija    Reference   Proizvodi                                                               

   

 

AMC - AKUSTIČKE VISILICE I DISTANCERI

 

Akustički distanceri i visilice AMC su odlična alternativa za izradu zidnih obloga i spuštenih plafona u onim slučajevima kada nemamo dovoljno prostora na raspolaganju za klasične zidne i plafonske obloge. AMC visilice, distanceri i papučice omogućavaju primenu konstrukcija manjih debljina koje se u tom slučaju mogu vezivati za postojeće zidove bez bojazni da će veze sa masivnim zidovima prenositi zvuk, odnosno kada se radi o spuštenim plafonima smanjuju neophodan broj ploča spuštenog plafona da bi se dobio isti efekat.

 AMC akustička rešenja su nezamenljiva u situacijama kada postoji problem udarne buke odozgo, t.j. kada nije moguće raditi izolaciju poda na mestu ispod samog izvora buke. U tim situacijama, koje su veoma česte u praksi, jedino rešenje je izrada spuštenog plafona na specijalnim AMC visilicama.

Koristeći sve prednosti specijalnih poliuretanskih elastomera Sylomer, AMC je sproveo ispitivanja i razvio čitavu paletu akustičkih visilica za spuštene plafone, distancera za zidne obloge, specijalnih akustičkih distancera za plivajuće podove, amortizera za industriju i slično.

Naime, istraživanja koja je sproveo AMC su pokazala, da spušteni plafoni sa jednim slojem klasičnih gips-karton ploča izvedeni uz upotrebu akustičkih visilica pokazuju ista svojstva kao i spušteni plafoni izvedeni sa klasičnim visilicama i dva sloja gips-karton ploča, dok plafoni sa AMC visilicama i dva sloja ploča pokazuju superiorne karakteristike.

 

 

 

SPECIJALNA REŠENJA ZA PLIVAJUĆE PODOVE

 

FZH ELASTIČNI PODNI OSLONAC

Originalno rešenje za postizanje vrhunskih rezultata kod izrade podnih izolacija, bez potrebe za postavljanjem klasičnih akustičkih podmetača u vidu mineralne vune, stiropora, polietilena i sl.

S obzirom na originalnost i jednostavnost ovog rešenja kod izrade klasičnih cementnih košuljica, savetujemo da se pogleda kratak film koji više od hiljadu reči objašnjava sve prednosti ovog sistema:

 

Video uputstvo za montažu FZH akustičkog podmetača ispod cementne košuljice

 

   Početna    Kontakt    Edukacija    Reference  Proizvodi